Trecut

Compania Public Affairs Solutions este prezentă pe piața din România din anul 2007, inițial ca McGuireWoods România, filială a McGuireWoods LLC, companie americană de advocacy situată în top 20 al firmelor de relații guvernamentale din Washington, DC și inclusă în clasamentul „Influence 50” al The National Law Journal.

În noiembrie 2015 am primit primul nostru premiu de aur la categoria Public Affairs și Lobby la Premiile PR românești – împreună cu ONG-ul Ovidiu Ro.

În Decembrie 2016 – am primit al doilea Premiu pentru cea mai bună campanie de afaceri publice la European Excellence Awards din Berlin – împreună cu ONG-ul Ovidiu Ro.

Începând cu ianuarie 2020, McGuireWoods România a devenit o companie cu capital integral românesc și care își desfășoară activitatea sub brandul Public Affairs Solutions cu o echipă de 10 profesioniști din domeniu.

Prezent

Portofoliul clienților noștri include peste 130 de investitori strategici dintr-o gamă largă de industrii, cum ar fi agroindustria, producția, produsele farmaceutice, serviciile financiare, energia, IT&C etc., legând relații de lungă durată între comunitatea de afaceri și guvernul român.

Ceea ce ne diferențiază de alte companii de afaceri publice din România este capacitatea de a reprezenta clienți atât la nivel local, cât și la nivel național, înțelegerea în profunzime a modului de funcționare a sectorului public și a mediului politic din România, precum și abilitățile de a interacționa cu reprezentanți ai administrației publice la toate nivelurile de guvernare. Echipa noastră are o rețea cuprinzătoare și diversă de contacte în aparatul guvernamental și în rândul unor foști demnitari experți în dezvoltarea unor politici publice.

 

Viitorul tău alături de noi

Ne-am propus să acoperim în continuare nevoile clienților din industriile cheie:

  1. Farmaceutice și asistență medicală
  2. Energie
  3. Agribusiness
  4. Bunuri de vânzare cu amănuntul și de consum
  5. Automobile și producție
  6. IT&C
  7. Servicii financiare