Echipa Public Affairs Solutions integrează într-un mod unic a cunoașterea în profunzime a aparatului administrativ și a procesului de elaborare a politicilor publice cu o gamă completă de servicii specifice de afaceri publice. Impactul acțiunilor Public Affairs Solutions asupra procesului de elaborare a politicilor publice este recunoscută pe scară largă atât de comunitatea de afaceri, cât și de sectorul public.

Încă de la înființare, echipa noastră a fost constituită pentru a oferi o gamă completă de servicii de relații guvernamentale care acoperă atât ramurile executivă și legislativă ale procesului decizional din România, la nivel național și local dar și pentru a dezvolta campanii de advocacy utilizând relația cu mass-media la nivel înalt, crearea unor coaliții de susținere și comunicarea constantă cu factorii de decizie.

Valoarea distinctivă a echipei noastre este de a identifica soluții la provocări majore de politică publică și de a construi un dialog solid, atât cu Guvernul, cât și cu Parlamentul, pentru clienții noștri, cu scopul final de a contribui la creșterea economiei României.