Echipa noastră ajută clienții să dialogheze cu factorii de decizie pe probleme legislative complexe din toate domeniile majore. Ne bazăm pe relațiile noastre la nivelul Parlamentul și administrației centrale și locale, experiența politică autentică și înțelegerea în detaliu a procesului legislativ pentru a ajuta clienții să se să își promoveze opiniile la nivelul decidenților pentru a-și atinge obiectivele de afaceri.

În plus, consultanții noștri pot acoperi în mod eficient toate jurisdicțiile administrative pentru a obține sprijin în soluționarea problemelor care afectează clienții, inclusiv derivate din legislația locală, probleme de reglementare, imagine corporativă sau crize. De asemenea, construim pentru clienții noștri strategii la nivel național care să fie implementate prin intermediul rețelei noastre naționale de relații politice și guvernamentale.

Consultanții noștri lucrează îndeaproape atât cu ambasadele românești în străinătate, cât și cu comunitatea diplomatică acreditată la București, guvernele străine și fondurile suverane, Comisia Europeană și alți actori naționali și internaționali relevanți, în efortul de a ajuta clienții să identifice liderii de opinie și decidenții și să implementeze strategii care să susțină îndeplinirea obiectivelor de afaceri.

Echipa internă de comunicare strategică dezvoltă și implementează campanii media cu impact la nivel central și local. Public Affairs Solutions consolidează capacitatea clienților noștri de a atinge succesul în afaceri prin proiectarea și derularea unor campanii de relații guvernamentale, comunicare și campanii digitale personalizate. Înțelegem cum să construim  mesaje publice formatoare de opinii care să contribuie la susținerea unor modificări de politici publice.