ONE Tower of Bucharest, 4th Floor, Calea Floreasca 165, Sector1, Bucharest, Romania 014459
+40 372 351 471
office@publicaffairssolutions.ro

Comerț internațional

Avem competențele necesare pentru a ajuta clienții care acceseze noi piețe și să-și extindă afacerile în străinătate. Suntem experți în desfășurarea negocierilor bilaterale de certificare cu țări din afara Uniunii Europene, dar vă putem ajuta să identificați posibile noi piețe și să facilitați relațiile comerciale cu potențiali parteneri de pe acele piețe specifice. De asemenea, putem oferi consultanță companiilor și investitorilor aflați în procesul de intrare pe piața românească și de așezare a operațiunilor locale.

Având în vedere relațiile construite de membrii echipei la toate nivelurile administrației, activitatea noastră în aria politicilor publice relevante pentru mediul de afaceri, precum și rolul nostru de consilier de încredere pentru diverse proiecte de investiții la scară largă, avem capacitatea de a sprijini companiile în inițiativele de dezvoltare a afacerii prin furnizarea de analize cuprinzătoare ale peisajului politic și economic din România, facilitarea interacțiunilor cu autoritățile relevante, consolidarea legăturilor cu partenerii existenți și stabilirea unor noi acorduri cu alți colaboratori.

Poarta către România și dezvoltarea afacerilor

Construirea unor coaliții de susținere

Putem dezvolta coaliții de susținere la toate nivelurile de guvernare, atât prin intermediul echipei, cât și prin partenerii noștri strategici experimentați în activitatea construire a unei coaliții de advocacy. Consultanții noștri au capacitatea de a crea strategii inovatoare și eficiente, dispunând totodată și de conexiunile comunitare necesare activării acestora.

Avem capacitatea dovedită de a concepe și implementa strategii de comunicare pentru audiențe diverse cu scopul de a transmite mesajele potrivite către la publicul țintă și de a genera impactul dorit și expertiză în gestionarea situațiilor de comunicare de criză. În plus, echipa noastră a organizat diferite tipuri de evenimente – întâlniri cu presa, ceremonii de inaugurare, conferințe, mese rotunde – contribuind la dezvoltarea conceptului și asigurând managementul de proiect. Ținând cont de profilul companiei noastre, avem capacitatea unică pe piață de a livra proiecte de comunicare de succes în strânsă cooperare cu autoritățile centrale și locale.

Comunicare strategică

Relații guvernamentale

Echipa noastră de consultanți poate facilita interacțiunea cu toate nivelurile administrației publice centrale și locale, oferind clienților recomandări și analize de impact despre posibilele măsuri de reglementare cu scopul de a naviga prin labirintul legislativ. Avem o experiență vastă și o înțelegere profundă a mediului politic și al instituțiilor statului, iar acest lucru ne permite să fim consilierul dvs. de încredere în probleme de afaceri publice.

Compania era anterior McGuireWoods Consulting S.R.L. Începând cu 1 ianuarie 2020, Compania și-a încheiat relația cu McGuireWoods Consulting LLC, McGuireWoods LLP și afiliații lor și și-a schimbat numele în Public Affairs Solutions S.R.L.

© 2020 Copyright Public Affairs Solutions S.R.L. All rights reserved