ONE Tower of Bucharest, 4th Floor, Calea Floreasca 165, Sector1, Bucharest, Romania 014459
+40 372 351 471
office@publicaffairssolutions.ro

Codruț Cîrligeanu

Government Relations Associate

Codruț Cîrligeanu

Codruț Cîrligeanu s-a alăturat Public Affairs Solutions în aprilie 2021 în calitate de Consultant și oferă consultanță clienților pe aspecte legate de evaluarea riscurilor politice și a relațiilor guvernamentale.

Codruț este un consultant perseverent, cu abilități analitice foarte bune. Acesta a colaborat cu Asociația „Alături de Tineri” în diverse proiecte educaționale. Înainte de a se alătura companiei, a ocupat funcția de Consilier Parlamentar la Camera Deputaților. Experiența sa profesionala include, de asemenea, poziția de Consilier al Secretarului de Stat în Ministerul Tineretului și Sportului și de Inspector de Specialitate în cadrul Primăriei Municipiului București.

Codruț Cîrligeanu este absolvent al Facultatii de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității București și a finalizat un program masteral de Consultanță în Afaceri la Facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București.

Compania era anterior McGuireWoods Consulting S.R.L. Începând cu 1 ianuarie 2020, Compania și-a încheiat relația cu McGuireWoods Consulting LLC, McGuireWoods LLP și afiliații lor și și-a schimbat numele în Public Affairs Solutions S.R.L.

© 2020 Copyright Public Affairs Solutions S.R.L. All rights reserved