ONE Tower of Bucharest, 4th Floor, Calea Floreasca 165, Sector1, Bucharest, Romania 014459
+40 372 351 471
office@publicaffairssolutions.ro

Luca Onică

Government Relations Research Associate

Luca Onică

Luca Onică

s-a alăturat recent echipei Public Affairs Sollutions pe poziția de Government Relations Research Associate, după o colaborare precedentă cu firma.

Luca este absolvent al profilului Relații Internaționale și Economie, studiile lui fiind realizate atât la Jacobs University, Bremen cât și la SciencesPo, Reims. Luca are o înțelegere largă a spațiul internațional și se concentrează pe dezvoltarea economică contemporană. Experiența precedentă a lui Luca cuprinde sectorul educațional din România, iar în prezent interesul colegul nostru este axat spre extinderea rețelei de actori relevanți pentru clienții firmei.

Luca posedă abilitatea de a oferi căi eficiente pentru a soluționa spețele clienților, folosind instrumente și relații transformate în cel mai agil serviciu cu putință.

Compania era anterior McGuireWoods Consulting S.R.L. Începând cu 1 ianuarie 2020, Compania și-a încheiat relația cu McGuireWoods Consulting LLC, McGuireWoods LLP și afiliații lor și și-a schimbat numele în Public Affairs Solutions S.R.L.

© 2020 Copyright Public Affairs Solutions S.R.L. All rights reserved