ONE Tower of Bucharest, 4th Floor, Calea Floreasca 165, Sector1, Bucharest, Romania 014459
+40 372 351 471
office@publicaffairssolutions.ro

Vladimir Manastireanu

Managing Director

Vladimir Manastireanu

Vladimir Manastireanu și-a început activitatea în companie în anul 2018, în calitate de Senior Advisor. Având la bază o carieră extinsă în sectoarele privat și public, Vladimir oferă consultanță pentru o gamă largă de clienți din sectorul agroalimentar, producție, sectoarele farmaceutic, financiar.

Vladimir are o experiență de 15 ani în administrația publică, atât centrală, cât și locală, unde a ocupat mai multe funcții precum președinte al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, secretar de stat în aparatul de lucru al vicepremierului, secretar general adjunct al Guvernului României, subprefect al județului Tulcea și parlamentar în Camera Deputaților (2004 – 2008). Având în vedere aceste posturi publice, Vladimir este liantul cheie în relația cu Parlamentul și cu aparatul de stat.

Vladimir a fost membru al principalului partid de centru-stânga din România, îndeplinind funcții de conducere cheie în structurile centrale și județene ale partidului.

În complementaritatea activității din sectorul public, Vladimir a fost, de asemenea, timp de trei ani vicepreședinte, director general și manager de calitate în cadrul a trei companii românești din industria alimentară și agroalimentară.

Compania era anterior McGuireWoods Consulting S.R.L. Începând cu 1 ianuarie 2020, Compania și-a încheiat relația cu McGuireWoods Consulting LLC, McGuireWoods LLP și afiliații lor și și-a schimbat numele în Public Affairs Solutions S.R.L.

© 2020 Copyright Public Affairs Solutions S.R.L. All rights reserved